Agrobest Grup, Growtech 2022’de büyük ilgi gördü

Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi'nde, 23 - 26 Kasım tarihlerinde, bu yıl 21'incisi düzenlenen Growtech 2022 Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'na 27 ülkeden 600 katılımcı; 140 ülkeden 60 bin ziyaretçi katıldı. Türkiye'de tarım sektöründe lider firmalardan biri olan ve inovatif çözümleriyle küresel tarım ağında etkin bir rol oynayan Agrobest Grup'un standı, fuarda büyük ilgi gördü. 

Fuara

Agrobest Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eroğlu, İş Geliştirme Koordinatörü Oğuzhan Eroğlu, Tedarik Zinciri Koordinatörü Yusuf Güven, Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ayşe Körükmez, Türkiye Satış ve Pazarlama Koordinatörü Salih Demircan, Sency Fresh Genel Müdürü Refik Büyükgöçmen, United Biotics Genel Müdürü Rafet Uygur ve Özbekistan Ülke Müdürü Fatih Baş'ın yanı sıra Agrobest Grup'un uzman ekipleri katıldı. 

Grup şirketleri AD Rossen, United Biotics, ABG Enternasyonel ve Sency Fresh’in güçlü tarım çözümleri, fuar süresince Agrobest Grup standında tarım paydaşlarına sunuldu. 

10 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Agrobest Grup, fuarda mevcut ürün gamının yanı sıra yeni ürünlerini de görücüye çıkardı. Dünya tarımının güncel ihtiyaçlarını karşılayan bitki koruma ve bitki besleme ürünleri, fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. Agrobest Grup'un ziraat mühendislerinden oluşan uzman ekibi, dünyanın dört bir yanından gelen üreticilere, yüksek verim ve kaliteli ürün için güçlü çözüm yolları sundu. Agrobest Grup yetkilileri, çözümlerinin tarım sektörüne yönelik olarak geliştirildiğini ve tarımsal üretimi artırmayı amaçladıklarını belirtti. Agrobest Grup standını yerli ve yabancı yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.



SALİHLİ TESİSLERİ TANITILDI 

Agrobest Grup, Growtech’te Manisa'nın Salihli ilçesinde bu yıl faaliyete başlayan yeni üretim tesislerinin tanıtımını da yaptı. 66 bin metrekaresi kapalı, toplamda 215 bin metrekarelik bir alanda, endüstri 4.0 teknolojisi ile kurulan Agrobest Grup Salihli Üretim Tesisleri’nin tam kapasite üretim safhasına ulaştığı, fuar sırasında tarım paydaşlarına duyuruldu. Siber-fiziksel sistemler kullanılarak, insan gücünden bağımsız, kendi kendilerini koordine ve optimize eden 'akıllı fabrika' sistemi ziyaretçilere anlatıldı.

800 metrekarelik özel alanda kurulan bilim ve inovasyon üssü, Ar-Ge ve laboratuvar çalışmaları, tesisin enerji ihtiyacı için 52 bin metrekarelik alanda planlanan güneş enerjisi panelleri ve üretimin sıfır hata ile tamamlanması, tarım paydaşları tarafında beğeni ile karşılandı.