ISO 500 LİSTESİNDE TAM 57 SIRA BİRDEN YÜKSELEREK 433. SIRADA YER ALDIK

ISO 500 LİSTESİNDE TAM 57 SIRA BİRDEN YÜKSELEREK 433. SIRADA YER ALDIK

Agrobest Grup, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşunun sıralandığı İSO 500 listesinde bir kez daha yerini aldı. Bir önceki yıla göre tam 57 sıra birden yükselerek 433. sıradan listeye girmeye hak kazanan Agrobest Grup, başarı basamaklarını tırmanmaya devam ediyor. Bu önemli başarı, Agrobest Grup’un sektördeki güçlü konumunu ve sürekli büyümesini bir kez daha gösterdi.

ÇİFTÇİLERİN GÜVENİ BAŞARIYI GETİRDİ

Türkiye ve dünya tarımı için güçlü çözümler üretmeye, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve istihdam yaratmaya devam ettiklerini vurgulayan Agrobest Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eroğlu, “Bu başarı, Agrobest Grup’un müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışma prensiplerinin bir yansımasıdır. Büyümemizin en önemli unsuru başta tüm çalışanlarımız, değerli iş ortaklarımız ve güvenleri ile bizi bu noktaya ulaştıran çiftçilerimizdir.” dedi. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde yer almaktan dolayı gurur duyduklarını ifade eden Eroğlu, “Her zaman yüksek kaliteye odaklanarak, ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde çiftçilere yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığımız, bizi bu başarıya ulaştırdı. Dünya standartlarının üzerinde teknolojik altyapımız ve yeni yatırımlarımız da başarımızın altında yatan önemli bir etken.” ifadelerini kullandı.

 

YENİ YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’nin en büyük bitki koruma ürünü üretim tesislerine sahip olduklarını vurgulayan Eroğlu, “215 bin metrekarelik alanda kurulu Agrobest Grup Salihli Üretim Tesisleri’mizde endüstri 4.0 teknolojisi ile üretimlerimizi sürdürüyoruz. Bu tesis yıllık yaklaşık 100 bin ton üretim kapasitesi ile çalışıyor. Bizler burada yüksek formülasyon teknolojisine sahip 700’ü aşkın bitki koruma ürünümüzü üretiyor ve bunları 25’ten fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Ayrıca yeni yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Umut ediyorum ki gelecek dönemde başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Tecrübemiz, uzman kadrolarımız, AR-GE yatırımlarımız ve en önemlisi ülkemize olan inancımızla her geçen yıl sınırlarımızı daha da genişletiyoruz. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi ürünlerimiz ve sürdürülebilirlik odaklı stratejilerimiz ile tarım sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu başarı, Agrobest Grup’un müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışma prensiplerinin bir yansımasıdır. Bu bağlamda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.